Info

Wie ben ik ?
Ik maak als hobby-fotograaf graag foto’s van de natuur, mensen en nog veel meer.
Als hobby fotograaf staat mijn werk in het teken van non-profit werk.
Ik ben te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk deze pagina.

Waarom dan Krauweel fotografie ?
Ik wil graag mijn prive profielen echt prive houden en mensen die mij graag volgen kunnen dat dan doen op deze pagina of mijn andere ‘hobby pagina’s op FB, twitter etc.

Is Krauweel fotografie een bedrijf ?
Nee! en dat zal het voorlopig ook niet worden. Zoals gezegd doe ik het hobbymatig en het voordeel hiervan is dat het leuk blijft. Niet moet, alles mag !
Maar die fotoshoots dan ? De mensen op de foto’s zijn goede bekende van me en als hobby vind ik het leuk om mezelf uit te dagen om nog betere foto’s te maken, wie weet komt de overstap naar professional/bedrijf wel een keer.

Kan ik foto’s kopen ?
Eigenlijk niet, Neem contact op via info@krauweel.eu voor meer informatie.

Copyright

Bedrijven, openbare social media pagina’s anders dan persoonlijk gebruik :
Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Dit geldt niet voor persoonlijk gebruik zoals in de vorm van bureaubladafbeelding, socialmedia banners. De foto moet dan wel in originele verhouding gebruikt worden waarbij het watermerk zichtbaar is. Indien hier twijfel over is dient u vooraf contact met mij op te nemen.

De foto’s blijven ten aller tijde eigendom van Ferry Krauweel.