Ferry Krauweel Fotografie

Info

Wie ben ik ?
Zoals de website al doet vermoeden ben ik een fotograaf, 33 jaar oud en wonend in Zuid-Beijerland. Fotograferen doe ik al een aantal jaar, begonnen met macro fotografie en langzaam mijn interesses uitgebreid naar natuur, portret en reportage fotografie.
Het creatief bezig zijn en het altijd op zoek naar naar het juiste plaatje staat centraal in mijn leven.
Elke dag rijden mensen naar hun werk, ze rijden doorgaans dezelfde route en zien op dat moment niet meer hoe mooi het stukje natuur is tussen hun werk en thuis. Sta eens stil, kijk om je heen, kijk naar de kleine dingen maar ook in het geheel. Een moment van rust, en wellicht komt ook dan de creativiteit om dat moment vast te leggen.
Een foto is mooi zolang je hem zelf mooi vind, daarom kan een foto nooit slecht of fout zijn.
Middels mijn foto’s wil ik de mensen bereiken om te laten inzien dat de wereld mooi is zolang je maar even een momentje neemt om dat in te zien. Een mooie polder, wolkenformaties, slecht weer maar ook de stadse vergezichten zijn zo maar een selectie van foto’s die je zal tegenkomen op mijn website.

Portretten en bruiloften is ook een uitlaatklep van creativiteit wat ik graag doe. Hoe mooi is het om een spontane foto te maken van iemand die zijn of haar mooiste moment van het leven ervaart. Geluk, verdriet, lachen en stralende mensen fotograferen is heel persoonlijk maar een van de mooiste dingen om te doen. Een klik met de mensen is heel belangrijk, je op je gemak voelen om jezelf te laten gaan in het moment zodat het ‘moment’ vast gelegd kan worden kan enkel door deze belangrijke klik tot stand komen. Ook diverse foto’s van dit soort momenten vind je terug op mijn website.

Copyright

Bedrijven, openbare social media pagina’s anders dan persoonlijk gebruik :
Niets van deze website mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Dit geldt niet voor persoonlijk gebruik zoals in de vorm van bureaubladafbeelding, socialmedia banners. De foto moet dan wel in originele verhouding gebruikt worden waarbij het watermerk zichtbaar is. Indien hier twijfel over is dient u vooraf contact met mij op te nemen.

De foto’s blijven ten aller tijde eigendom van Ferry Krauweel.
Ferry Krauweel Fotografie is geen bedrijf, het is slechts een naampje. Hobby fotograaf Ferry.

ik ben bereikbaar via:

info@krauweel.eu of via facebook/twitter/Instagram

© 2024 Ferry Krauweel Fotografie

Thema door Anders Norén